Nieuws

Maatwerkbedrijven: hoe zit dat ook weer?

15 juli 2021

Uit de vragen die we binnen krijgen bij onze sales, merken we dat de term ‘maatwerkbedrijf’ nog niet echt ingeburgerd is. Nee, we zijn geen bedrijf dat kasten op maat maakt :)

In een maatwerkbedrijf werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze ‘maatwerkers’ komen in het reguliere arbeidscircuit moeilijk aan de bak. Bij ons krijgen ze werk dat aangepast is aan hun mogelijkheden, werk op maat dus. Dit geeft hen de kans om met zinvol werk een inkomen te verwerven.

Kunnen we als maatwerkbedrijf iets betekenen voor de reguliere arbeidsmarkt? Absoluut! Complexe opdrachten van onze klanten vertalen we naar verschillende eenvoudige deelopdrachten. Die deeltaken focussen vooral op repetitieve arbeid, werk dat onze maatwerkers goed aankunnen. Door complexe arbeid op te splitsen slaan we twee vliegen in een klap: we creëren werkbaar werk voor onze maatwerkers, daarnaast zijn we ook een betrouwbare en kwalitatieve partner voor bedrijven uit de reguliere economie.

Wat doen we als maatwerkbedrijf? Bij ACG zijn onze 3 kernactiviteiten Added value services, Co-packing en Groenzorg. We kunnen u op dit vlak veel expertise aanbieden. 

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Mail sales@acgfab.be. We contacteren u vervolgens voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden om samen te werken.