Nieuws

Kitting: eerste hulp bij een tekort aan technici

12 februari 2024

Technische werkkrachten vinden is een uitdaging op de huidige arbeidsmarkt . Technische vacatures blijven openstaan, en de technici die je in dienst hebt weten niet waar eerst beginnen. Wat kan je doen om dit tekort op te vangen?

Doe een beroep op de kitting-service van ons maatwerkbedrijf!

Kitting, ook wel bekend als ‘pick and pack’ is het vooraf samenstellen en voorbereiden van alle benodigde materialen en gereedschappen die nodig zijn voor een specifieke taak of project.

Dit proces bespaart veel handmatige stappen en tijd, waardoor je technici zich kunnen concentreren op de kern van hun werkzaamheden in plaats van tijd te besteden aan het verzamelen van benodigdheden. Kitting helpt ook bij het verminderen van menselijke fouten omdat alle benodigde items vooraf gecontroleerd en samengesteld zijn.

Door gebruik te maken van kits maak je nieuwe technische medewerkers ook sneller wegwijs op je werkvloer. Ze hoeven niet te starten van nul, en dat is weer tijd en extra trainingen gespaard.

Kitting kan worden toegepast in verschillende technische sectoren, zoals de bouw, industrie, reparatie, installatie en onderhoud. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Mail sales@acgfab.be voor een verkennend gesprek over de verschillende mogelijkheden.