Over ons

Al meer dan 60 jaar bieden we mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt alle kansen op tewerkstelling en doorgroei. Mensen die geen aansluiting vinden in de reguliere arbeidsmarkt, bieden we zinvol werk aan op maat van hun mogelijkheden en talenten.

Op deze manier helpen we onze maatwerkers om ervaring op te doen in de arbeidsmarkt en om hun zelfvertrouwen een duwtje in de rug te geven. De competenties van onze medewerkers vormen de kern van ons duurzaam personeelsbeleid.

Als maatwerkbedrijf zijn we we dé sociaal-economische partner in added value services, co-packing en groenzorg.

Organisaties, overheden, kleine en grote bedrijven: iedereen kan gebruik maken van onze kwalitatieve, en flexibele diennstverlening. En voor wie een kwaliteitsgarantie wil: al meer dan 20 jaar is ACG ISO 9001 gecertificeerd. Dat geeft je de zekerheid van gestructureerde productieprocessen met ingebouwde kwaliteitscontroles.

Ben je op zoek naar een logistieke partner die met je meedenkt? Zoek je ondersteuning voor je productie- en dienstentrajcten, Flexibele teams nodig om je bedrijfstuinen en – terreinen te onderhouden?

Onze ploegen staan voor je klaar. Met een sterke omkadering en een vast aanspreekpunt garanderen we je nog meer flexibiliteit.