Nieuws

Kan het nog voor de zomer?

22 januari 2024

Kan het nog voor de zomer? Het is een vraag die we regelmatig krijgen wanneer de eerste lentedagen aanbreken. Dan begint het te kriebelen om dat nieuwe terras te laten aanleggen, om de tuin een nieuwe look te geven of om een flink seizoensonderhoud te laten doen.

Of het dus nog kan voor de zomer? Dat hangt er maar vanaf. Soms lukt het nog, soms ook niet, want vanaf de lente raakt onze orderboek snel gevuld. De wachttijden vergroten, en wanneer jouw tuin aan de beurt komt, is de zomer misschien al een heel eind aan de gang. Wat natuurlijk jammer is, want zo profiteer je minder van je tuin in de beste maanden van het jaar.

Er is nochtans een heel eenvoudige oplossing. Wist je dat we alle werken in je tuin ook kunnen doen in de wintermaanden? Zolang het niet vriest, is onze groendienst volledig operationeel.

Dus ja, het kan nog voor de zomer! Contacteer ons nu voor al je werken in je tuin, zodat je de hele lente, zomer en herfst (van dit jaar!) maximaal kan genieten van al wat je tuin te bieden heeft.

Mail Cdgroen@acgfab.be en we zetten je onmiddellijk in ons afsprakenboek. Tot heel snel.