Nieuws

Een verstrekkende maatschappelijke impact

14 september 2023

Maatwerkbedrijven hebben een belangrijke maatschappelijke taak. We vatten even kort voor je samen waar we onze toegevoegde waarde voor de gemeenschap zien.

1/ Empowerment van mensen

Als maatwerkbedrijf zetten we mensen in hun kracht. Een job hebben draagt bij aan het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van onze maatwerkers, waardoor ze opnieuw het gevoel krijgen erbij te horen in de samenleving.

Bedrijven en organisaties die met ons samenwerken krijgen de kans om mensen te leren kennen die voor hen anders niet zo zichtbaar zijn. Dat draagt bij tot een beter begrip en acceptatie van diversiteit en verschillende leefomstandigheden.

2/ Bewuste keuze voor projecten met een duurzame impact

Waar mogelijk ondersteunen we projecten die een duurzaam leefmilieu beogen. Een mooi voorbeeld daarvan is onze wasstraat voor herbruikbare bekers. Recent nog zijn we gestart met het inscannen van documenten, een dienstverlening die bedrijven ondersteunt in de omschakeling van papieren naar digitale administratie.

3/ Bijdrage aan inclusie

Door lokale gemeenschappen te ondersteunen, creƫren we groei en verbondenheid, en dragen we bij aan een inclusieve samenleving waar iedereen de kans krijgt om te groeien, te leren en erbij te horen.