Nieuws

Een echte match: daar gaan we voor

6 september 2023

Voor welke diensten of services kan je als bedrijf of organisatie in de reguliere sector terecht bij een maatwerkbedrijf? Voor veel bedrijven is dat niet altijd even helder. Nochtans is er een overduidelijke match.

We zetten je alvast op weg met een aantal eenvoudige richtingwijzers.

Ben je een industrieel productiebedrijf? Assemblage, verpakking en eenvoudige productiewerkzaamheden kan je allemaal aan ons uitbesteden.

Ben je een sportclub, vereniging, horeca- of cateringbedrijf? Reken op ons voor de afwas! In onze professionele wasstraat voor herbruikbare bekers wassen we tot 40.000 bekers per dag smetteloos schoon.

Heb je een bedrijf of kantoor met grote archieven en veel administratie? Wij helpen je met het inscannen van je documenten en archieven zodat je vlot de overstap maakt naar een digitaal archief. Uiteraard helpen we je ook met het up tot date houden van je documenten. Heb je regelmatig dossiers in te binden: we hebben ook een boekbinderij bij ACG.

Wil je als bedrijf met je tuin het juiste imago uitstralen? Reken op onze groendienst! Met meer dan 30 jaar ervaring in tuinieren met focus op duurzaamheid, ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je een technologiebedrijf? Eenvoudige elektronische assemblage of kwaliteitscontroles kan je met een gerust hart aan ons overlaten.

Ben je een Social profit organisatie, een school of overheidstelling? Wij regelen je drukwerk van a tot z. Of we stellen je promotiemateriaal samen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Mail sales@acgfab.be en laat ons gewoon weten voor welk project we je van dienst kunnen zijn.