Nieuws

Wit wijntje? ACG doet de afwas

05 mei 2022

Wijnglazen, bierbekers, shotjes, duvelkelken, koffiebekers, … : zowat het volledige gamma van al dat herbruikbaar moois rolt deze week gereinigd, gespoeld en gedesinfecteerd uit onze professionele wasstraat. Een mooi zicht is dat na twee jaar coronastilte.

Dat de zomer van de vrijheid nu eindelijk aangebroken is, merken we ook aan de volumes die binnenkomen. Deze week alleen al stoomt ACG meer dan 160.000 bekers klaar voor hergebruik. Een duizelingwekkend aantal. En het ziet ernaar uit dat we de komende weken nog een aantal records zullen breken.

Het wordt hard werken, maar wij zijn er helemaal klaar voor. Onze maatwerkers zijn intussen geroutineerd in alle handmatige handelingen die bij het wassen komen kijken: van sorteren en plaatsen van de bekers in de wasstraat, tot ze er na afloop weer uithalen, controleren op druppels, en ze netjes en handzaam stapelen in dozen. Als we daar nog de gigantische capaciteit van onze wasstraat aan toevoegen, is het plaatje compleet. Laat die evenementen, festivals, galabals, bijeenkomsten en bedrijfsfeesten maar komen.

Wil je meer weten over het schoonmaken van uw herbruikbare bekers en glazen? Mail annemie.devos@acgfab.be of stuur een mailtje naar sales@acgfab.be