Nieuws

Een toast op de mama's

25 april 2022

Feest! Gimber, de heerlijke biologische gemberdrank vol pit, werd in een feestelijk jasje gestoken. De prachtige full body sleeves die voor deze limited edtion versie ontwikkeld werden, hebben we op onze sleeve afdeling van ACG aangebracht op de flesjes.

Here’s to the moms! De flesjes zijn een toffe ode aan elke mama. We zijn er zeker dat ze, in aanloop naar moederdag, bij Gimber over de toonbank zullen vliegen.

Wat is ook weer een sleeve? Een sleeve is een folie die we over een recipiënt van kunststof, glas of blik schuiven. Het is een fantastische manier om van een product een echte eyecatcher te maken.

Onze maatwerkers zijn heel bedreven in dit soort opdrachten. Zowel manueel als machinaal brengen zij de bedrukte sleeves aan, die via een warmtetunnel  als een nieuwe huid rond het flesje gekrompen worden. De flesjes met hun nieuwe jasje (Hello mom! looking gorgeous!) worden dan netjes in bakken gesorteerd.. Et voilà, de limited edition is klaar voor bestorming in de Gimber-verkooppunten.

Wil je dat jouw flesjes, blikjes of andere recipiënten ook echte eyecatchers worden? Mail annemie.devos@acgfab.be of sales@acgfab.be om te bekijken hoe we jouw producten, dankzij de juiste verpakking, meer zichtbaarheid kunnen geven.