Nieuws

Samenwerken met ons maatwerkbedrijf: een win-win voor je sociale en ecologische duurzaamheid

1 juli 2024

Steeds meer bedrijven kijken verder dan alleen winst en groei; ze geven ook prioriteit aan hun impact op mens en milieu. Een logische keuze, die ook door consumenten en klanten, die steeds meer waarde hechten aan sociale verantwoordelijkheid, positief geëvalueerd wordt.

Een effectieve manier om als bedrijf sociale duurzaamheid in de praktijk te brengen, is door samen te werken met maatwerkbedrijven. Deze samenwerking biedt kansen voor maatwerkers – mensen die anders uitgesloten zouden blijven van de arbeidsmarkt. Door hen kansen te geven op een inkomen, zinvolle arbeid, talentontwikkeling, eigenwaarde, sociale interactie en een plaats in de samenleving, draag je als bedrijf bij aan een meer inclusieve en rechtvaardige maatschappij.

Daarnaast biedt de samenwerking met lokale maatwerkbedrijven ecologische voordelen. Dure en tijdrovende verscheping van goederen en diensten naar verafgelegen gebieden zijn niet meer nodig, wat bijdraagt aan de ecologische duurzaamheid. Samenwerken met een maatwerkbedrijf is een echte win-win situatie, waarin je als bedrijf zowel je sociale als ecologische duurzaamheid bevordert.

Wil je werk maken van duurzaamheid? Mail sales@acgfab.be om te bekijken hoe we kunnen samenwerken.