Getuigenissen

Getuigenissen van klanten: Uni-Bright

Onze samenwerking met ACG verloopt uitzonderlijk soepel. Wat we vooral waarderen is hun snelle en nauwkeurige aanpak van onze instructies, suggesties en werkhandleidingen.

Sorteren en samenstellen: ACG ondersteunt ons bij verschillende projecten

We zochten een partner die ons kon ondersteunen bij zowel grote als kleine projecten, vooral bij het samenstellen van diverse producten en verpakkingen voor ons gamma aan verlichtingsproducten.

ACG helpt ons met het samenstellen van kartonnen kokers met daarin onze verlichtingsapparatuur. Ook het efficiƫnt en zorgvuldig sorteren en stapelen van dozen met onze producten op paletten doen de medewerkers van ACG hier ter plaatse in ons bedrijf.

Onze samenwerking met ACG verloopt uitzonderlijk soepel. Wat we vooral waarderen is hun snelle en nauwkeurige aanpak van onze instructies, suggesties en werkhandleidingen. Onze materialen worden keurig verpakt met folie, gelabeld en dat alles volgens afspraak .

We zijn vol vertrouwen dat onze projecten bij ACG in goede handen zijn, wetende dat instructies en eventuele aanpassingen snel en vakkundig worden opgevolgd. Dat geeft ons gemoedsrust en een aanzienlijke tijdsbesparing, en dat is voor ons van onschatbare waarde! We bevelen de uitstekende service van ACG van harte aan bij andere bedrijven.

Jan De Pauw
Warehouse Coƶrdinator

« terug naar het overzicht