Getuigenissen

Getuigenissen van klanten: Supporterscafé Great Old

Sommigen medewerkers van de wasstraat zijn vaste klant in ons supporterscafé. Ze komen hier een pintje drinken na de match, en vinden het een eer om de volgende dag de bekers van het café een wasbeurt te geven in hun wasstraat. Dit geeft onze samenwerking net dat tikkeltje extra glans: heel plezant is dat.

 

Thomas Meersman
Bestuurder
Café Great Old

Directe communicatie, snelle oplossingen, perfect schone bekers

Sinds half 2023 kan je enkel nog drank schenken in herbruikbare bekers tijdens evenementen. Daarom zochten we een partner die deze bekers voor ons kon wassen. We wilden vooral een lokale partner, zodat we geen tijd zouden verliezen met het heen en weer brengen van de bekers. Gelukkig was die partner snel gevonden: ACG maatwerkbedrijf is praktisch om de hoek en heeft al ervaring met het wassen van bekers voor voetbalclub Royal Antwerp FC, beter bekend als ‘den Antwerp’. Dat maakte de keuze voor ons als supporterscafé alleen maar makkelijker.

Wat me opvalt in onze samenwerking met ACG is de directe communicatie en snelle oplossingen. Als er vragen zijn, krijgen we meteen antwoord. Problemen worden onmiddellijk aangepakt. Ook bij onverwachte situaties is ACG flexibel en pragmatisch. Dat maakt het niet alleen prettig om samen te werken, maar geeft ook een gevoel van vertrouwen.

We hebben nooit getwijfeld om met een maatwerkbedrijf samen te werken. Waarom zouden we ook? De wasstraat van ACG is professioneel en onze bekers zijn altijd perfect schoon. De mensen die aan de wasstraat staan werken er met veel plezier.

Omdat we zo lokaal zijn gevestigd, zijn de medewerkers van ACG vaak ook grote fans van Den Antwerp. Sommigen van hen komen voor of na de match een pintje drinken in ons café, om de dag na de match de bekers met veel trots te wassen in ‘hun’ wasstraat. Wie weet wassen ze wel hun eigen beker! En net dat geeft de samenwerking een heel uniek karakter.

« terug naar het overzicht