Getuigenissen

Getuigenissen van klanten: FelixArchief

We zijn erg tevreden over het werk dat ACG voor het FelixArchief heeft uitgevoerd. Alle gemaakte afspraken voor het reinigen van kilometers aan archiefdozen in de depotruimtes werden gerespecteerd. Het reinigen gebeurde aan een mooi tempo, met de nodige alertheid en ook zonder de dagdagelijkse werking van onze dienstverlening te verstoren.

 

Marie Juliette Marinus

Stadsarchivaris Stad Antwerpen

FelixArchief getuigt: alerte ploeg van maatwerkers maakt archiefrekken stofvrij

Met een ploeg van 8 maatwerkers en 1 teamleider heeft ACG  meer dan 30 km aan archiefrekken stofvrij gemaakt in het FelixArchief. De archiefdozen moesten uit de rekken gehaald worden, waarna de dozen én rekken stofvrij gemaakt werden. Belangrijk was om de dozen daarna op exact dezelfde wijze terug te plaatsen zodat de nummering correct bleef.

“We zijn erg tevreden over het werk dat ACG recentelijk voor het FelixArchief heeft uitgevoerd. We wensen het team van medewerkers te bedanken voor het reinigen van die kilometers aan archiefdozen. Het vraagt fysiek een grote inspanning en blijvende alertheid. Men was ook erg alert, want een klimaatlogger die al enige tijd vermist was werd door een medewerker teruggevonden.

Voor ons is het project vlot verlopen. Het reinigen gebeurde volgens de gemaakte afspraken en aan een mooi tempo. Het was fijn te merken dat op het einde van de werkdag alles steeds netjes werd achtergelaten. Het was ook heel aangenaam dat onze dagdagelijkse werking in de containers tijdens de opdracht niet verstoord werd.

We zijn erg blij om nu over nette depotruimtes te beschikken.”

« terug naar het overzicht