Co-packing

Boekbinderij

Een langer leven

U wenst uw boek(en) te voorzien van een versterkte kaft of te plastificeren om zo de levensduur te verlengen ? Of uw boek(en) hebben een opfrisbeurs nodig ( herstelling, bijsnijden,…) ? ACG is voor deze service al vele jaren een gewaardeerde partner van stedelijke, gemeentelijke en universitaire bibliotheken. U wilt losse jaargangen van tijdschriften, publicaties of documenten netjes ingebonden in een functionele harde kaft of prefereert u een wat luxueuzere versie met e.g. een linnen of simileer bekleding en voorzien van een betiteling met gouddruk ? ACG biedt een ruime keuze.

 

Onze troeven

  • Kwaliteit, flexibiliteit en service
  • Naverpakking
  • Netwerk van kwalitatieve leveranciers van boekbinderij- en verpakkingsmaterialen
  • ISO-9001 en ERP-systeem
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen dankij ons sociaal en ecologisch engagement

 

  •  

Het productieproces

Elke boekbindopdracht wordt op voorhand grondig met de klant besproken en er worden duidelijke afspraken gemaakt.

Om een paperback te voorzien van een harde kaft, worden na het verwijderen van de slappe kaft, schutbladen aangebracht en worden de voor- en achterkant en de rug gelijmd op stijf karton. Dit karton kan worden bekleed met linnen of simileer maar er kan ook een kleurenkopie van de originele kaft worden gebruikt als bekleding. Boeken kunnen worden geplastificeerd.

Tijdschriften of publicaties en documenten kunnen in harde kaften worden gelijmd of worden ingebonden. Dit laatste kan enkel bij katernen, niet bij losbladige documenten.

 

Vragen?

Hebt u een vraag ? Wilt u graag een vrijblijvende offerte ? Contacteer ons.

 

Prijsaanvraag

Fout wachtwoord

* verplicht