Getuigenissen

Getuigenissen van klanten: UAntwerpen

Wat we erg appreciëren in de samenwerking is dat we een vaste teamleider hebben, die een eigen team van maatwerkers aanstuurt. Dat betekent dat we elke week dezelfde gezichten zien. We houden hier op de Universiteit Antwerpen van een warme, menselijke aanpak, en dit past helemaal in het plaatje.

 

Rudi De Langhe

Gespecialiseerd medewerker

UAntwerpen, Departement Infrastructuur – Onderhoud Gebouwen CST – stadscampus

De warme, menselijke aanpak van ACG maatwerkbedrijf past perfect bij de filosofie van Universiteit Antwerpen

We werken nu ongeveer een half jaar samen met ACG maatwerkbedrijf. In die periode hebben we al een mooi traject afgelegd. De eerste maanden van de samenwerking was het nog wat zoeken naar het juiste evenwicht, maar intussen zit alles prima in de plooi, en verstaan we mekaar met een half woord.

Wat we erg appreciëren in de samenwerking is dat we een vaste teamleider hebben, die een eigen team van maatwerkers aanstuurt. Dat betekent dat we elke week dezelfde gezichten zien. We houden hier op de Universiteit Antwerpen van een warme, menselijke aanpak, en dit past helemaal in het plaatje.  Met een campus die zich op verschillende locaties bevindt, en ook nog eens in het centrum van Antwerpen, moet je met een heel aantal elementen rekening houden. En dan is het gemakkelijk dat je alle aandachtspunten niet elke week opnieuw moet herhalen.

Met onze campustuinen spreken we een heel divers publiek van studenten, bezoekers en toeristen aan, allemaal met hun eigen wensen en verlangens. Het feit dat ACG het groenonderhoud doet met overwegend stille machines, is meegenomen voor onze studenten die vaak de stilte van de bibliotheek opzoeken om te studeren. Voor alle bezoekers die we mogen ontvangen, is het belangrijk dat de tuinen in alle seizoenen aantrekkelijk ogen. Gelukkig kunnen we hiervoor rekenen op de expertise van ACG.

Onze planning durft al eens wispelturig zijn. Zo kan het gebeuren dat de planning last minute verandert. Dat is nooit een probleem voor ACG. We zijn altijd weer verwonderd over de flexibiliteit en het enthousiasme van de teamleider en de maatwerkers: ze gaan er echt voor! Dat doet echt plezier. Voor ons is dit een bijzonder fijne manier van samenwerken. Mocht ik ACG ooit kunnen aanbevelen aan een collega, zou ik het zeker doen.

 

« terug naar het overzicht