Groenzorg

Grasvelden aanleggen en onderhouden

Een goed onderhouden gazon draagt bij tot de uitstraling van uw tuin of tot het imago van uw bedrijf. Wat komt er zoal kijken bij een gezond grasperk ?

 

Aanleg

ACG kan de graszones in uw tuin aanleggen. Eerst bereiden we de ondergrond voor. Daarna zaaien we die in of plaatsen we grasmatten.

 

Maaien

Regelmatig maaien is een must om een grasveld mooi te houden. U kan een onderhoudscontract nemen waarbij ACG met vaste regelmaat uw grasveld maait. We gebruiken professionele maaiers voor een optimale maaihoogte.

 

Uitkammen

Met speciale machines reinigen we het oppervlak van uw grasmat: het dode materiaal gaat eruit en er komt plaats vrij voor jong gras. Zo behoudt uw grasveld de ideale dichtheid en kleur.

 

Verluchten

Om te zorgen dat licht, lucht en water dieper doordringen in de grond, maken we gaten in de grasmat. Met een apparaat met holle pennen breken we de viltige laag onder het gras. Daardoor wordt het gezonder en sterker.

 

Bemesten

Tweemaal per jaar moet een grasveld gevoed worden. ACG doet dit in april en augustus, met de optimale samenstelling van bemestingsstoffen.

 

Afboorden

Het afboorden is de laatste afwerking van uw grasveld. We onderhouden de boorden van uw grasveld en lijnen ze optimaal af. Dit doen we snel en efficiënt dankzij ons professionele materiaal.

 

Onkruid-en ziektebestrijding

Uw grasveld staat bloot aan schimmels als rooddraad en sneeuwschimmel. ACG treedt zowel herstellend als preventief op door uw grasveld te behandelen tegen mogelijke ziekten. Eenmaal per jaar behandelen we het grasveld tegen onkruiden. Hierdoor behoudt de grasmat de ideale samenstelling.

 

Prijsaanvraag

Fout wachtwoord

* verplicht