Co-packing

Full Service

Slechts één contact

U hebt producten die u wilt laten verpakken maar u wilt uw kostbare tijd niet besteden aan het zoeken naar geschikte leveranciers van verpakkingsmaterialen ? ACG kan u deze zorg uit handen nemen en kan als verpakkingsspecialist terugvallen op een uitgebreid netwerk van partners, die op hun beurt specialisten zijn in productie van blisterkaarten, blisters, skin-, krimp- of stretchfolie, sleeves, kartonnen dozen, display-, tray- of boekbinderijmateriaal, enz., enz.… ACG kan u adviseren en alternatieven voorstellen, waardoor u kunt rekenen op een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Magazijnbeheer

U hebt onvoldoende opslagruimte ?

ACG beschikt over heel wat magazijnen, die optimaal worden beheerd met de hulp van een efficiënt ERP-systeem. Accuraat voorraadbeheer en een vlotte toevoer vanuit de magazijnen naar de productievloeren, zorgen ervoor dat productie niet stilvalt waardoor hoge rendementen worden gerealiseerd.

ACG beschikt ook over en accijnzendepot.

 

Verpakkingswerk

ACG-Co-packing heeft een gemotiveerd team van meer dan 300 medewerk(st)ers en heeft een uitgebreid state-of-the-art machinepark, zodat elke verpakkingsopdracht naar volle tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd.

ACG is al meer dan 50 jaar een naam in de verpakkingswereld, nationaal en internationaal. Kleine of grote opdrachten - ACG is een partner waarop u kan bouwen.

 

Onze troeven

U wenst slechts één aanspreekpunt voor uw verpakkingsopdracht ? Van aankoop en afroep van verpakkingsmaterialen over magazijnbeheer en verpakkingswerk tot en met een professionele rapportering van KPI’s ?

ACG staat tot uw dienst. Kwaliteit, flexibiliteit en service Netwerk van kwalitatieve leveranciers van verpakkingsmaterialen MVO, ISO en ERP

 

Vragen?

Hebt u een vraag ? Wilt u graag een vrijblijvende offerte ? Contacteer ons.

Prijsaanvraag

Fout wachtwoord

* verplicht