Added value services

Garanties waar u kan op rekenen

U wil full service, flexibiliteit en kwaliteit van begin tot eind? U vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen bovendien belangrijk? Dan zitten we op dezelfde golflengte, want wij zijn een ISO-gecertificeerd maatwerkbedrijf en verpakkingsspecialist.

 

Eén aanspreekpunt

U wil uw producten op de best mogelijke wijze laten verpakken?  U wil niet op zoek gaan naar geschikte leveranciers van verpakkingsmaterialen of naar opslagplaats? Dat hoeft ook niet.

Laat het hele proces gerust aan ons over. Van aankoop en afroep van verpakkingsmaterialen, over magazijnbeheer en verpakkingswerk, tot en met een professionele rapportering van KPI’s.

De beste materialen

Als verpakkingsspecialist hebben wij een uitgebreid netwerk van partners gespecialiseerd in alle mogelijke folies, karton, display-, tray- of boekbinderijmaterialen. Wij berekenen voor u de optimale prijs-kwaliteitverhouding en adviseren u over de beste alternatieven.

Constante kwaliteit - ISO

ACG is al meer dan 20 jaar ISO-gecertificeerd. Onze ISO 9001-erkenning biedt u de zekerheid van een constante kwaliteit, want het certificaat staat voor gestructureerde productieprocessen met ingebouwde kwaliteitscontroles.

Samen met u leggen we de verpakkingsopdrachten en de kwaliteitsnormen duidelijk vast. We garanderen u dat we die normen halen van het eerste tot en met het laatste te verpakken product.

U wenst een aantal kwaliteitsindicatoren of andere KPI’s vast te leggen om uw bestellingen op te volgen en te evalueren? ACG stelt samen met u een dashboard op dat u onmiddellijk een overzicht geeft van wat afgesproken en gerealiseerd werd.

Altijd op Tijd

U hebt onvoldoende opslagruimte? ACG beheert zijn vele magazijnen met een efficiënt ERP-systeem. Dankzij ons accuraat voorraadbeheer en een vlotte stroom van de magazijnen naar de productievloeren, valt de productie nooit stil. U wint plaats en bent altijd zeker van tijdige leveringen.

ACG heeft ook een accijnzendepot, waar alleen alcoholhoudende dranken tijdelijk gestockeerd mogen worden. Een accijnzendepot vraagt om een uiterst nauwkeurige voorraadopvolging, want ontbrekende goederen in de supply chain kunnen wijzen op fraude. Het magazijn kan 24 op 24 uur, 7 op 7 dagen worden gecontroleerd door de officiële instanties.

Een klantgericht team

Met een gemotiveerd team van meer dan 300 medewerk(st)ers – en een uitgebreid state-of-the-art machinepark – voeren we elke verpakkingsopdracht uit zodat u helemaal tevreden bent. Voor al onze klanten, nationaal en internationaal, met kleine en grote opdrachten, zijn wij een partner om op te bouwen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

ACG heeft een sterk sociaal, ethisch en ecologisch engagement. Als maatwerkbedrijf streven we ernaar mensen met een beperking alle kansen op tewerkstelling te geven en te laten doorgroeien. We geven de juiste persoon de juiste plaats en hebben oog voor ergonomie. We zoeken continu naar de meest energie-efficiënte en ecologische oplossingen.

Prijsaanvraag

Fout wachtwoord

* verplicht