Nieuws

Kits samen te stellen? Reken op de expertise van ACG

24 juli 2023

Waarom zou je op voorhand kits laten samenstellen? Heel simpel: je wint er veel tijd mee als bedrijf. Vooraf alle benodigde materialen en componenten laten bundelen in een kit, versnelt het productieproces aanzienlijk.

Wat maakt van ACG een uitgelezen kitting-partner?

1/ We hebben de expertise in huis

Als maatwerkbedrijf hebben we veel ervaring met het Top of Formredenenveel ervaring verzamelen, sorteren en verpakken van materialen. We doen het dagelijks in het kader van onze co-packing activiteiten. Deze kennis kunnen we naadloos overdragen op productieprocessen van verschillende aard, wat ons tot een allround kitting-partner maakt.

2/ Ervaring met processen stroomlijnen

Kitting-processen lopen niet altijd vanaf de eerste keer vlot. Vanuit onze ervaring weten we vaak meteen waar we aanpassingen en bijsturingen moeten doen. Onze klanten kunnen erop rekenen dat we actief meedenken om het proces te stroomlijnen.

3/ Kostenbesparend

De kitting uitbesteden levert onze klanten een mooie kostenbesparing op. Zo hoeven klanten niet te investeren in extra ruimte, apparatuur of gespecialiseerd personeel. Ze betalen enkel voor de daadwerkelijke diensten die ze nodig hebben, op basis van het volume en de complexiteit van hun producten.

Heb je interesse om samen te werken met onze afdeling kitting?

Mail annemie.devos@acgfab.be voor meer informatie.