Nieuws

En ze leefden nog lang en duurzaam

20 april 2023

Zondag 23 april is het wereldboekendag. Een fijn initiatief, want het lezen van een boek vermindert stress, het vergroot je woordenschat en inlevingsvermogen, en versterkt je geheugen en concentratie. Om maar enkele van de voordelen op te noemen.

Papieren boek of e-book?

Veel mensen verkiezen nog altijd een papieren boek boven een e-book. Dat heeft vooral te maken met de ervaring van authenticiteit. Een papieren boek kan je doorbladeren, er is het geknisper van de pagina’s, de specifieke geur … iets wat veel lezers niet willen missen. Keerzijde van de medaille is het verbruik van papier. Meer papier betekent meer bomen kappen. Net daarom is het belangrijk dat papieren boeken zo lang mogelijk meegaan.. En daarvoor kan je rekenen op onze maatwerkbedrijf

En ze leefden nog lang en duurzaam …

Door ze van een stevige kaft te voorzien, zorgen we ervoor dat je boeken een lang en duurzaam leven tegemoet gaan. Ook boeken die toe zijn aan wat TLC (tender loving care) zijn bij ons aan het juiste adres. Onze boekbinderij heeft de laatste decennia heel wat ervaring opgebouwd. Reken dus gerust op ons advies. Wat de vraag ook is, wij denken graag mee met onze klanten. Zo hebben we al heel bibliotheken, advocatenkantoren en notarissen blij gemaakt met een aanbod op maat.