Nieuws

Achter de schermen

23 januari 2023

Terwijl er in de reguliere economie volop jacht gemaakt wordt op specifieke talenten, slagen we er als maatwerkbedrijf in om te werken met het talent dat we voorhanden hebben.

Dat is toch wel bijzonder.

Hoe we dat doen? Het heeft vooral te maken met keuzes en afwegingen maken. Niet door één persoon, maar door alle medewerkers van ons maatwerkbedrijf. Achter de schermen van ons maatwerkbedrijf is het altijd behoorlijk druk.

Keuzes maken  begint bij het zorgvuldig analyseren van opdrachten van klanten. Opdrachten die niet direct matchen met de skills en talenten van onze maatwerkers, nemen we opnieuw onder de loep. We bekijken of er mogelijkheden zijn om de jobs toch hanteerbaar te maken. Misschien kunnen we de teams anders, meer aanvullend, samenstellen? Of kunnen we complexe taken nog verder opdelen in eenvoudige taken. Misschien kan een andere inrichting van de werkplek een deel van de complexiteit van de job opvangen.

De verschillende keuzes worden genomen op alle niveaus van ons maatwerkbedrijf. Van sales tot teamleider: iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid op, waardoor talent een rekbaar begrip wordt.