Nieuws

Uitpakplezier

28 november 2022

Nog geen eindejaarsgeschenk in gedachten voor je medewerkers? Onze tip: kies voor een cadeaumand. Succes altijd verzekerd.

Je medewerkers ervaren een cadeaumand als een geschenk waarin tijd en aandacht geïnvesteerd werd. Doe er nog een persoonlijk kaartje bij, kies voor een aantrekkelijke verpakking en je medewerker zal zich echt gewaardeerd voelen door de inspanningen die je levert voor zijn cadeau.

Een cadeaumand zorgt ook voor meer uitpakplezier. Hoe zijn de cadeautjes gepresenteerd? Welke cadeautjes zitten er allemaal in mijn geschenkdoos? Hoeveel geshenkjes zijn er? Kan ik op voorhand raden wat erin zit? Simpel plezier. Uitpakplezier. Plezier dat meer te maken heeft met de beleving, dan met het materiële cadeau. 

Dat uitpakmomenten graag gedeeld worden, tonen de vele filmpjes op sociale media. Het flesje wijn dat door zorgvuldig gelakte nageltjes uit de cadeaumand gehaald wordt, het aangepaste wijnglas, de zoutjes voor bij het aperitief,.. Iedereen mag mee genieten van het uitpakmoment.

Gun jij je werknemers dat fijne uitpakmoment? Wij helpen je graag om je cadeaumanden vakkundig samen te stellen, want zonder inpakmoment geen uitpakmoment natuurlijk. Mail sales@acgfab.be voor meer informatie.