Nieuws

Slimme documenten

04 oktober 2022

Wist je dat je papieren documenten slimmer worden als we ze voor je digitaliseren? Hoe dat komt? Onze scanmachines zijn uitgerust met OCR-scansoftware. Dat wil zeggen dat we een zoeksleutel op je documenten kunnen toepassen die de informatie die je nodig hebt snel tevoorschijn haalt uit een gigantische hoeveelheid documenten. Die zoeksleutel kunnen we samen met jou bepalen.

Een voorbeeld. Met OCR kan je heel slim documenten bundelen die zich op verschillende plaatsen in je bedrijf bevinden of die tot hiertoe enkel op papier beschikbaar zijn. Door ze te digitaliseren met OCR, kan je ze nadien in een handomdraai oproepen door het referentienummer in te tikken.

Zie je de voordelen?  Urenlang zoeken naar de juiste documenten in je archieven, is niet meer nodig. Je hoeft je archieven zelfs niet meer fysiek bij te houden omdat je er steeds digitaal toegang tot hebt: een serieuze plaats- en tijdsbesparing! Je kan de documentenbundels bovendien oproepen op al je toestellen. Gedigitaliseerde documenten zijn ook minder onderhevig aan verlies of schade.

Door te kiezen voor digitaliseren met OCR, ga je voor slimme documenten, waardoor je sneller en efficiënter werkt. Klinkt dit goed? Mail sales@acgfab.be voor meer informatie over digitaliseren.