Nieuws

Nooit meer kopiƫren

01 september 2022

Je ziet het nog al te vaak in 2022: bedrijven en kantoren waar de kopieermachine overuren draait. Fysieke documenten blijven een belangrijke plaats innemen in het bedrijfsleven, maar handig om mee te werken zijn ze niet. Zo moet je, om ze te delen, eerst langs de kopieermachine, want het origineel document wil je natuurlijk niet kwijt. 

Dat kan anders. En daar kunnen wij je als maatwerkbedrijf uitstekend bij helpen. De beste oplossing om kopieerwerk aan banden te leggen, is digitaliseren. Digitaliseren betekent van je papieren documenten digitale versies laten maken. Deze digitale documenten hebben veel voordelen. Je kan ze consulteren vanop al je apparaten (smartphone, tablet, computer,..) en vanop eender welke plek. Met een druk op de knop deel je digitale documenten met klanten, leveranciers of medewerkers. Digitale dossiers besparen je gewoon tonnen tijd en energie.

Waarom wij als maatwerk een uitstekende partner zijn voor je digitaliseringsopdrachten? Onze teams bestaan uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij halen veel trots en voldoening uit handmatig, repetitief werk, zoals documenten inscannen. Onze mensen werken zeer gefocust, waardoor fouten minimaal blijven.

Meer weten over digitaliseren? Mail sales@acgfab.be . Wij zoeken graag met je uit hoe we je digitaliseringsopdracht vorm kunnen geven.