Nieuws

Troepenversterking in de War for talent

19 mei 2022

Door de krapte op de arbeidsmarkt wordt het steeds moeilijker voor bedrijven en organisaties om het talent te vinden dat ze nodig hebben. Het gevolg is dat je als werkgever zuinig wordt op het talent dat je in huis hebt. Behouden wat je behouden kan, is de gouden regel.

Hoe zorg je ervoor dat je talent niet op een ander gaat?
Voorzichtig omspringen met het talent dat je in huis hebt, doe je onder meer door je medewerkers enkel in te zetten voor taken die hun specifieke talenten vereisen. Door niet-essentiële taken bij hen weg te halen, creëer je ruimte bij je medewerkers. Op die manier kunnen eigen medewerkers compenseren voor de extra medewerker die je misschien wilde aannemen (maar niet vindt door de arbeidskrapte).

Wat met de taken die je talent uit eigen huis niet meer zal opnemen?
Hevel die taken gewoon over naar ons maatwerkbedrijf. Jobs zoals sorteren, klasseren, inscannen, assembleren, in-en uitpakken zijn maar enkele voorbeelden van eenvoudige jobs die we met plezier van je overnemen.

Wat als de jobs die je aan ons wil uitbesteden nog te ingewikkeld zijn?
Daar weten we wel raad mee. Ons omkaderend personeel heeft veel ervaring met het opsplitsen van jobs in deeljobs. We weten exact wat onze maatwerkers aankunnen, en zijn het gewend om bruggen te leggen naar de capaciteiten van onze mensen.

Troepenversterking nodig in de War for talent? ACG maatwerkbedrijf staat voor je klaar!
Mail sales@acgfab.be of annemie.devos@acgfab.be voor meer informatie.