Nieuws

Klopt het verhaal van jouw product?

26 augustus 2021

Elk product komt met een verhaal. Dat verhaal gaat over hoe het product tot stand kwam, welke mensen er aan werkten, in welke omstandigheden dat gebeurde, hoeveel kilometers het product afgelegde voor het op de markt kwam. 

Stel: je bedrijf verkoopt trainingspakken. De trainingspakken zijn gemaakt van gerecycleerd polyester. Tot daartoe zit je verhaal goed. Maar stel dat je trainingspakken worden gemaakt in een sweatshop in India, waar mensen in barre omstandigheden werken voor een minimaal loon. Op dat moment ontspoort het verhaal van je product.

Ben je als bedrijfsleider of producent op zoek naar arbeid die past in het verhaal van je product? Wil je dat die arbeid betaalbaar is, kwalitatief en ethisch? Maatwerkbedrijven passen perfect in dat plaatje.

Door te kiezen voor een maatwerkbedrijf geef je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te werken, en om sociaal en economisch deel uit te maken van de samenleving. Maatwerkers leveren door hun speciale focus werk van hoge kwaliteit. Ze worden ook goed omkaderd door een sturend team van medewerkers. Het verhaal van je product krijgt een positieve, inclusieve wending.

Hoe kunnen we jou helpen met het verhaal van je product?  Mail sales@acgfab.be.