Nieuws

Lokaal in de lift

08 juli 2021

De ongewone lente en zomer van 2020 zit nog vers in ons geheugen. Nooit eerder was er zo veel volk in de lokale tuincentra (een essentiële winkel, weet u nog..).  Wie extra vakantiegeld te besteden had, klopte aan bij een lokale zwembadinstallateur voor een zwembad in eigen tuin. De hapjes voor onze barbecues (enkel met je gezin) kwamen van bij de slager om de hoek. En voor de rest was het wandelen en nog eens wandelen: in de eigen buurt natuurlijk. 

Blijf in uw kot, en blijf in uw buurt, leidde voor veel mensen tot een hernieuwde kennismaking met de lokale economie. Door een ‘verplicht’ intensief bad in lokale producten en diensten zijn onze ogen opengegaan voor de voordelen ervan.

Als maatwerkbedrijf kunnen we alleen maar blij zijn met deze hernieuwde belangstelling voor lokale producten, diensten en bedrijven. Onze klanten appreciëren het meer dan ooit dat we ‘om de hoek’ zitten.  Het betekent dat we in real life orders kunnen bespreken. Dat gaat zoveel makkelijker dan over de telefoon of de chat. Het betekent ook dat onze klanten uit de buurt regelmatig kunnen binnenspringen om te zien of hun order naar wens verloopt.  Die nabijheid en openheid zorgen ervoor dat we klantenorders kunnen bijsturen wanneer dat nodig is.

De intensieve samenwerking met onze klanten levert betrokkenheid op, betere producten en een gevoel van bereik. Wilt u graag ook genieten van dit voordeel? Mail sales@acgfab.be voor een afspraak in real life. Dat praat een stuk makkelijker.