Nieuws

Een golf van nieuwe mogelijkheden

31 juli 2020

In februari startten we met veel enthousiasme aan de installatie van een professionele wasstraat voor herbruikbare bekers. Bekers reinigen, stockeren en leveren voor zoveel mogelijk events in Antwerpen en omstreken: het leek ons een strak plan in een bruisende stad als Antwerpen. Ten laatste in juni moest onze wasstraat operationeel zijn. Het zomerseizoen met alle events wilden we natuurlijk niet missen.

En toen kwam corona. Grote evenementen werden een voor een geschrapt. De evenementensector huilde. En wij huilden mee. Een gloednieuwe wasstraat die vanaf het eerste moment al werkloos werd: we hadden het zelf niet kunnen verzinnen.

Begin juli keken we nog reikhalzend uit naar nieuwe versoepelingen. Maar corona dacht daar anders over. Het virus begon aan zijn tweede ronde: er kwamen geen verdere versoepelingen,  wel verdere verstrengingen. Corona bleek een moeilijk beestje om te verslaan. 

Tijd voor een plan b. Wat kan een professionele wasstraat nog wassen buiten herbruikbare bekers, vroegen we ons af. Heel wat, zo bleek (zolang het maar in de machine past natuurlijk). En hopla, voor we het wisten surften we op een golf van nieuwe mogelijkheden.  Op dit moment draait onze wasstraat proef voor het wassen van industriële transportbakken (polyboxen).  

Loopt de proefrit van onze eerste klant naar wens, dan hopen  we meer klanten aan te trekken die gebruik maken van deze boxen voor hun transport. We denken aan verwerkende bedrijven of online shops die deze bakken gebruiken om hun bestellingen samen te stellen.

Is dit iets voor u? Of wilt u graag met ons samenwerken voor was- of andere projecten? Geef ons gerust een seintje