Nieuws

Vakantie doorbrengen in uw eigen tuin: is dat nu echt een optie?

20 mei 2020

Natuurlijk wel. Denk aan de talrijke voordelen van een staycation. Dagen op voorhand beginnen inpakken: niet meer nodig. Vignetten aanvragen om in vreemde steden rond te mogen rijden: mag u schrappen van uw to-to-lijst. Tot de vaststelling komen dat uw vakantiewoning niet eens lijkt op de foto van de website? Goed dat u dat niet meer moet meemaken. 
Nee... doe dan maar een vakantie in eigen tuin. Hier kunt u tenminste zonder schuldgevoel neerploffen in uw ligzetel. Van FOMO (fear of missing out) heeft u geen last meer: elke toeristische of andere attractie in uw omgeving heeft u toch al gezien. En dan hebben we het nog niet gehad over prinsheerlijk in uw eigen bed slapen. Stel u voor: ook dat kan tijdens een vakantie.
Toch nog een paar kanttekeningen bij uw staycation? Uw tuin ligt er verwaarloosd bij, en dat zet toch wel een domper op de feestvreugde? Of vakantie betekent voor u vooral avontuur, en die zin voor avontuur kunt u niet kwijt in een staycation? 
Van uw tuin een plaats maken waar u tot rust kan komen of waar u met plezier vrienden uitnodigt, is op zich al een leuk avontuur. Dat avontuur begint bij dromen, brainstormen en plannen maken, en het eindigt met een prachtige tuin. En tussendoor steekt u de handen uit de mouwen om alle plannen tot uitvoer te brengen. 
Is tuinieren niet aan u besteed, maar droomt u wel van een mooie vakantietuin? Of heeft u hulp nodig bij alle plannen die u heeft voor uw tuin? Contacteer ons op 03 326 47 22 of op CdGroen@acgfab.be. Bekijk ook het filmpje.