Nieuws

BUSINESS AS UN-USUAL

15 april 2020

Met het mooie lenteweer en een coronacurve die zich gedraagt volgens het plan, mogen we onze inspanningen nog niet lossen van de experts. Eenvoudig is dat niet, want het lenteweer lokt. Maar het moet: het moet voor de gezondheid van ons allemaal. 
Aan de verleiding weerstaan en volhouden: hoe doe je dat nu als bedrijf, of in ons geval, als maatwerkbedrijf? Nu het business as un-usual is, moeten we schakelen in ons hoofd, draaien aan de knoppen, bestaande scenario's herschrijven. We moeten creatief zijn. En wat blijkt? Er zijn nog veel zinnige dingen te doen in deze coronaluwte.
Hier is onze persoonlijke top-3 van business as un-usual:
1/ Voorbereidingen treffen voor postcorona tijden
Geen betere tijd dan corona om voorsprong te nemen. Zo schieten de voorbereidingen voor onze wasstraat voor herbruikbare bekers goed op. De eerste werken zijn al uitgevoerd. Nu is het uitkijken naar de plaatsing van de wasstraat. Als feesten buiten ons kot straks weer mag, kan u voor het wassen en de logistiek van uw bekers vanaf dag 1 bij ons terecht. 
2/ Van dag tot dag bekijken wat mogelijk is
In een periode van lockdown is het belangrijk om mild te zijn voor jezelf. Binnen de gegevenheid van een wereldgezondheidscrisis doen we wat we kunnen. Sommige van onze productielijnen blijven lopen met een beperkte bezetting, enkel en alleen als we de veiligheid van onze medewerkers en klanten maximaal kunnen garanderen. 
3/ Onze kerncompetenties onder de loep leggen
In de ratrace van elke dag lukt het niet altijd om stil te staan bij de kerncompetenties van ons maatwerkbedrijf. Daarom grijpen we deze kans om onszelf een paar vragen te stellen. Waar zijn we nu echt goed in? En in welke mate bieden we antwoorden op reële noden bij onze klanten? Het antwoord op deze vragen is niet gebeiteld in steen. De tijden veranderen, onze klanten veranderen, ons maatwerkbedrijf verandert. En daar willen we een zinnig antwoord op kunnen geven. 
Dat antwoord volgt trouwens in ons volgende nieuwsbericht. Wil je deze blog zeker niet missen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en krijg alle nieuwsberichten vanaf nu rechtstreeks in je mailbox.