Nieuws

Duurzame ecologische keuzes maken? Schakel onze groene brigade in

05 december 2019

 

Als bedrijf word je verondersteld om duurzame keuzes te maken. Maar hoe pakt u dat aan? Productielijnen omgooien om nog snel een recyclagetraject toe te voegen? Medewerkers opvorderen om materialen te sorteren voor hergebruik? Redelijk eenvoudige, manuele arbeid betalen met dure lonen? U doet het maar even?

 

Het kan ook anders.

 

U kunt ook de groene brigade van ACG inzetten. Onze brigade helpt u om duurzame keuzes te maken, en ze vervolgens snel en vakkundig uit te voeren. Zo helpen we nu al één van onze klanten met het sorteren van lege bussen PU schuim. We sorteren de bussen per type en verpakken ze in dozen. Dat is goed voor het milieu omdat de bussen op deze manier in aanmerking komen voor recyclage. Ook de portemonnee van onze klant vaart er wel bij: enkel met gesorteerde materialen kan hij zijn statiegeld innen.

 

Wilt u ook duurzame keuzes maken? Zet onze groene brigade in voor repetitief, manueel werk dat het milieu ten goede komt. Of kies voor onze vliegende groene brigade voor directe assistentie op uw bedrijfsterreinen.  

 

Meer informatie over onze groene brigade? Bel +32(0)3 326 31 10 of mail info@acgfab.be