Nieuws

'Stormy weather' op uw bedrijfsterreinen

27 november 2019

Het is geen prettig gezicht als u ’s ochtends de parking van uw bedrijf oprijdt, en merkt dat het hele terrein bezaaid is met afgewaaide takken. Of nog erger: u kunt het terrein gewoonweg niet op omdat een omvergewaaide boom u de toegang verspert. 

 

Hulp is onderweg …

Een omvergewaaide boom die de ingang van uw bedrijfsterrein blokkeert, haalt u niet snel even weg. Heeft u hulp nodig? Bij ACG hebben we alles in huis  om uw tuinen en bedrijfsterreinen snel en efficiënt weer op orde te zetten. Met onze state-of-the-art machines en gereedschap, aangevuld met onze jarenlange ervaring, weten we precies hoe we de job snel en vakkundig kunnen klaren. 

 

Beter voorkomen dan genezen

Loshangende takken bezwijken sneller onder de kracht van de wind en het gewicht van de regen. De takken preventief laten verwijderen, vermindert uw risico op schade tijdens een storm.  

 

Onze hulp nodig voor een preventieve check-up of voor het opruimen van schade na een storm ? De teams van ACG zijn snel ter plaatse als je ze nodig hebt. Neem gerust contact met ons op: bel +32(0)3 326 31 10 of mail info@acgfab.be