Nieuws

PAK UIT MET UW IMAGO TIJDENS DE EINDEJAARSFEESTEN

07 november 2019

De eindejaarsperiode is de perfecte gelegenheid om uw klanten te bedanken voor de samenwerking, uw appreciatie te tonen en de rode loper uit te rollen voor een vernieuwd, toekomstig partnership.

 

Inpakken voor uw klant, uitpakken met uw bedrijf

Uw klanten plezieren is natuurlijk de belangrijkste reden om een geschenk te geven. Maar zelf mag u er ook iets aan hebben. En gelukkig is dat perfect mogelijk. Door uw geschenk op de juiste manier te verpakken, versterkt u meteen ook het imago van uw bedrijf. Uw klant gelukkig, u gelukkig.

 

Ga voor de wauwfactor met een persoonlijke verpakking

Met een verpakking kunt u een persoonlijk verhaal vertellen over wie u bent als bedrijf, over wie u wilt zijn voor uw klant en welke dialoog u met hem wilt aangaan.

Een voorbeeldje. Voegt u een persoonlijke boodschap toe aan uw verpakking, dan associëren uw klanten u met een bedrijf dat attent is voor hun noden. Dat is een boodschap die blijft hangen, en die u in de toekomst zeker nieuwe orders zal opleveren.

 

Helpende handen nodig?

Gaat u voor de persoonlijke touch voor uw eindejaarsverpakking? Heeft u ideeën om uw logo op een unieke manier te verwerken in uw verpakking, of om een eigen noot of geste toe te voegen aan uw cadeau? ACG heeft veel handige handen in huis die duizenden cadeaus voor u inpakken, pico bello, en met alle toeters en bellen die u maar wilt. Neem gerust contact met ons op: bel +32(0)3 326 31 10 of mail naar info@acgfab.be. We helpen u graag.